Musím se přiznat... stejně by to na mě Dr. Lightman poznal

... Tim Roth mě začal zajímat až jsem se dozvěděla, že ho jako prvního WB vybrali na roli Severuse Snapea v Harry Potter filmech. Jestli už je pravdou, že sama autorka Rowlingová se zasadila o obsazení Alana Rickmana, nebo že Tim Roth roli odmítl, protože měl nabídku na roli v Planetě opic

, to už je teď fuk, ale Alan Rickman je i tak naprosto nejlepší Snape. Ale já jsem získala jakési tajné sympatie i k Timu Rothovi a dnes už si dovedu představit, že by Snapea hrál. Byl by skvělou volbou, jen nebýt toho, že zrovna nepatří mezi vysoké herce. V tomhle seriálu to vůbec nevadí ! Ale v HP filmech si prcka Snapea nějak nedovedu představit...
BTW... Anatomii lži jsem první díl v tv sledovala, druhý jsem prošvihla a třetí jsem dokoukala tak tak, protože to dávají v nehorázně strašný čas... hlavně, že v osm hodin večer není v tv na co koukat

. Pro člověka co nesleduje přitroublé české seriály, je tv skoro na prd. Nebýt animal planet, discovery a podobných...
I proto chci strašně moc poděkovat lidem co sem dávají DVD Ripy dílů běžících na Tv prima v cz dabingu

Děkuji !!!
Už nemusím dávat do očí sirky abych zůstala vzhůru
Co se týče Lightmanovy chůze, vrážení, padání... jo, chodí jak neuspořádaný, trhavý pavouk

, ale to snad k jeho " cáklému " chování patří . Neřekla bych, že Tim Roth je až tak roztěkaný... řekla bych tak 50:50...