Dr. Cal Lightman (Tim Roth)

Dr. Cal Lightman (Tim Roth)

Příspěvekod fremy v 05 dub 2009 01:10

Profil na webu
Blábolník Chomutováka - www.fremy.cz
fremy
Administrátor

Re: Dr. Cal Lightman (Tim Roth)

Příspěvekod Orange v 22 úno 2010 01:03

Dotaz. Lightman má zvláštní chování, způsoby... určitě si toho musel všimnout každý, to je vážně nepřehlédnutelné (například jeho chůze... když jsem sledovala, tak jsem každou chvíli čekala, že nabourá do zdi, zakopne nebo někam zapadne) a tak mě zajímá, jestli to má nějaký hlubší význam. Četla jsem totiž o tom různé diskuze a někde se tvrdí, že se Roth tyhle "móresy" učí záměrně... někde zase, že je to jeho skutečné chování...
A tak nějak nevim, co si z toho vybrat... :(
Orange

Příspěvekod Snape007 v 22 bře 2010 11:50

Musím se přiznat... stejně by to na mě Dr. Lightman poznal :D ... Tim Roth mě začal zajímat až jsem se dozvěděla, že ho jako prvního WB vybrali na roli Severuse Snapea v Harry Potter filmech. Jestli už je pravdou, že sama autorka Rowlingová se zasadila o obsazení Alana Rickmana, nebo že Tim Roth roli odmítl, protože měl nabídku na roli v Planetě opic :roll: , to už je teď fuk, ale Alan Rickman je i tak naprosto nejlepší Snape. Ale já jsem získala jakési tajné sympatie i k Timu Rothovi a dnes už si dovedu představit, že by Snapea hrál. Byl by skvělou volbou, jen nebýt toho, že zrovna nepatří mezi vysoké herce. V tomhle seriálu to vůbec nevadí ! Ale v HP filmech si prcka Snapea nějak nedovedu představit...

BTW... Anatomii lži jsem první díl v tv sledovala, druhý jsem prošvihla a třetí jsem dokoukala tak tak, protože to dávají v nehorázně strašný čas... hlavně, že v osm hodin večer není v tv na co koukat :evil: . Pro člověka co nesleduje přitroublé české seriály, je tv skoro na prd. Nebýt animal planet, discovery a podobných...

I proto chci strašně moc poděkovat lidem co sem dávají DVD Ripy dílů běžících na Tv prima v cz dabingu ;) Děkuji !!!
Už nemusím dávat do očí sirky abych zůstala vzhůru :D

Co se týče Lightmanovy chůze, vrážení, padání... jo, chodí jak neuspořádaný, trhavý pavouk :D , ale to snad k jeho " cáklému " chování patří . Neřekla bych, že Tim Roth je až tak roztěkaný... řekla bych tak 50:50...
I believe in love surviving death into eternity
Jestliže v ráji nejsou psi, potom chci po smrti jít tam, kam odešli oni.
Snape007

Příspěvekod Snape007 v 27 bře 2010 06:23

Jen jsem se chtěla zeptat na film s T. Rothem " Skallig "...
Ten asi nevyšel ještě v dabingu , že ?
Nemáte ho někdo aspoň s titulky ??? Mám na CSFD filmotéku, mohu vyměnit za nějakou svou kopii jiného filmu... ;)
I believe in love surviving death into eternity
Jestliže v ráji nejsou psi, potom chci po smrti jít tam, kam odešli oni.
Snape007

Příspěvekod Orange v 29 bře 2010 18:19

Snape007 píše:Jen jsem se chtěla zeptat na film s T. Rothem " Skallig "...
Ten asi nevyšel ještě v dabingu , že ?
Nemáte ho někdo aspoň s titulky ??? Mám na CSFD filmotéku, mohu vyměnit za nějakou svou kopii jiného filmu... ;)

V dabingu nevyšel... bohužel. Pokud máš skype, tak se můžeme domluvit ;). Pošli mi kdyžtak "Soukromou zprávu" s nickem na skype - najdu si tě ;)
Orange

Příspěvekod Krokeťák v 12 srp 2010 19:28

Ještě, než se tu budu na něco ptát, tak zareaguju na tu věc s chůzí ->

Na imdb.com píšou
walks with an unusual stiff-legged gait that has been attributed to bow-legs
, což znamená (pokud překládám správně) "že chodí s moc napnutýma nohama, což se přisuzuje tomu, že je má do O", takže prostě jako kovboj, když sleze z koně :lol: Takže asi tak.

A teď k tomu, na co jsem se chtěla zeptat - nemá tu náhodou někdo filmy:
Jumpin' at the Boneyard, El marido perfecto (u nás snad jako Perfektní manžel, mimo to, že tam i snad hraje pár Čechů) a ještě jeden, kterej teďka nemůžu najít. Takže? :mrgreen:

A jinak - co všechno jste s Timem vlastně kdo viděl? Já totiž poslední dobou sjíždím všechno, co s ním najdu, tak jestli mi někdo nemůže něco doporučit :D
Krokeťák

Zpět na Postavy a herci