Anatomie lži

Diskuze o všem, co se týká seriálu.

Anatomie lži

Příspěvekod Orange v 22 úno 2010 00:06

Jsem happy, právě jsem se totiž dozvěděla, že televize Prima od 7. března (dokonce letos :D ) začne Lie to me vysílat! Nestihla jsem přesný čas, ale na slovenské stránce jsem našla, že by to snad mělo být mezi desátou a jedenáctou hodinou večerní.
Trochu se ale bojim dabingu. Zvykla jsem si na originál a teď se přeorientovávat... no, chvili mi to asi bude travat :D . Rozhodně jsem na to zvedavá.

Ale jsem za to skutečně ráda. Pochybovala jsem, že by to naše stanice mohla někdy vpustit do světa. Teď jen doufam, že než dojde první řada, budou mít dotočenou druhou, aby mohli navázat bez přestávky.
Orange

Re: Konečně!!!

Příspěvekod fremy v 22 úno 2010 17:17

Díky moc za info. Přestože jsem jarní schéma TV Prima viděl, tohle jsem bohužel přehlídl a dozvídám se to tedy docela pozdě. Novinky na fanwebu stejně nechám na začátek jarní sezóny na FOXu.
Blábolník Chomutováka - www.fremy.cz
fremy
Administrátor

Příspěvekod Orange v 22 úno 2010 17:47

fremy píše:Díky moc za info. Přestože jsem jarní schéma TV Prima viděl, tohle jsem bohužel přehlídl a dozvídám se to tedy docela pozdě. Novinky na fanwebu stejně nechám na začátek jarní sezóny na FOXu.

Nemáš vůbec za co. Byla jsem z toho tak nadšená, že jsem to hned musela předat dál :D .
Teď jen, když už se k nám konečně dostal, aby se u diváků chytl a sklidil vysokou sledovanost.
Orange

Příspěvekod fremy v 22 úno 2010 21:34

Taky bych si to přál a část toho úspěchu leží i na bedrech nás věrných diváků z amerických premiér. Doporučuj dále.
Blábolník Chomutováka - www.fremy.cz
fremy
Administrátor

Re: Anatomie lži

Příspěvekod DavePave v 25 úno 2010 20:22

Co se týče dabingu, tak hlavním zádrhelem bude asi Lukáš Hlavica v hlavní roli. Tim Roth má ten specifický hlas, kterému (pokud mám vybírat z dlouhého seznamu dabérů, kteří si Rotha už střihli) asi nejvíce odpovídá Zdeněk Podhůrský. Lukáš Hlavica má hluboký hlas, který k Rothovi IMHo moc nesedí, nicméně nechme se překvapit, jakožto "začínající fanda" tohohle skvělého seriálu a člověk zajímající se o dabing se těším na spojení těhle dvou věcí :)
DavePave
DavePave

Příspěvekod SaNcHeZ v 01 bře 2010 19:42

Zdeňek Podhůrský mi k němu sedl z těch co se o něj pokoušeli asi zatím nejvíc, i když Hulka sem česky neslyšel. V Pulp fiction se to dalo. Rozhodně lepší než Jaroslav Kaňkovský v Reservoir dogs. Doufám že Hlavica předvede lepší výkon. Tanhle seriál si pozornost zaslouží, už díky tomu, že svým konceptem kromě Mentalisty nemá moc konkurenci
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod Orange v 04 bře 2010 13:34

V TV magazínu na příští týden (10/2010) se objevil dvoustránkový článek o Timu Rothovi a Lie to me. Docela se povedl když vezmu v úvahu, že jsem už párkrát našla v jeho minulých článcích zásadní chyby. Tady však píší pravdu a nic než pravdu... Lightmana se koukám bojí i čeští redaktoři :lol:
Orange

Příspěvekod SaNcHeZ v 04 bře 2010 13:39

Tak už tím článkem by mohli nalákat další diváky, což je podle mě dobře.
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod SaNcHeZ v 04 bře 2010 13:41

nemohl by to někdo oskenovat?
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod Orange v 04 bře 2010 14:48

SaNcHeZ píše:nemohl by to někdo oskenovat?

Přesně! A navíc je ten článek napsán celkem nákavě... takže možná to někoho nadchne ;)
Sice nemám skener ale něco zkusim...

http://leteckaposta.cz/138898144

Omlouvám se za kvalitu... jinak to nešlo, ale když se to zoomne a nasadí se brýle, tak se to přečíst docela i dá. Chtělo by to skutečně ten skener :lol:
Orange

Další

Zpět na Všeobecná diskuze