Český dabing

Diskuze o všem, co se týká seriálu.

Český dabing

Příspěvekod fremy v 23 úno 2010 21:44

Dr. Cal Lightman / Tim Roth (Lukáš Hlavica), Dr. Gillian Fosterová / Kelli Williamsová (Lucie Juřičková), Eli Loker / Brendan Hines (Michal Holán), Ria Torresová / Monica Raymundová (Tereza Chudobová), v dalších rolích: Klára Sochorová, Martin Zahálka, Miroslav Hanuš, Pavel Šrom, Radek Hoppe, Zdeněk Maryška, Martina Hudečková, Jolana Smyčková, Radek Škvor, Kristýna Valová, Svatopluk Schuller, Anna Remková

Překvapeni?
Blábolník Chomutováka - www.fremy.cz
fremy
Administrátor

Re: Český dabing

Příspěvekod Orange v 24 úno 2010 12:56

fremy píše:Dr. Cal Lightman / Tim Roth (Lukáš Hlavica), Dr. Gillian Fosterová / Kelli Williamsová (Lucie Juřičková), Eli Loker / Brendan Hines (Michal Holán), Ria Torresová / Monica Raymundová (Tereza Chudobová), v dalších rolích: Klára Sochorová, Martin Zahálka, Miroslav Hanuš, Pavel Šrom, Radek Hoppe, Zdeněk Maryška, Martina Hudečková, Jolana Smyčková, Radek Škvor, Kristýna Valová, Svatopluk Schuller, Anna Remková

Překvapeni?

Lukáš Hlavica? Ten snad Rothe ještě nikdy nedaboval nebo se mýlím? Koukala jsem, že měl cca tak 17 různých daberů ale Hlavicu jsem snad mezi nimi nenašla. To jsem na to zvedavá...
Ale pokud si dobře vybavuju jeho hlas, tak bych řekla, že to není zrovna nejlepší volba. Ale kdo ví... třeba změním názor... potřebovala bych to spojení Roth/Hlavica vidět a slyšet :D
Orange

Příspěvekod SaNcHeZ v 01 bře 2010 19:37

No pokud si Hlavicu dobře pamatuju, tak si nejsem až tak docela jistej, jestli to je zrovna dvakrát dobrá volba. Jasně, Tima v české verzi dabovali už i horší volby ale nejsem si jistej, že tohle bude dobrý. Stejně jako se mi absolutně nelíbí dabing 30 rock co prima předvedla nedávno. Pokud se mýlím, rád svoji chybu zpětně uznám ;)
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod fremy v 07 bře 2010 23:35

No, myslím si, že se dabing v rámci možností povedl. Stále mě nenapadají jiná lepší jména asi protože se v hlasech herců brilantně nepohybuji. Budu rád, když se obecně rozšíří názor, že Anatomie lži je kvalitní seriál s vysokou oblíbeností a sledovaností. A dabing je jedním z faktorů. Co vy na to?
Blábolník Chomutováka - www.fremy.cz
fremy
Administrátor

Příspěvekod SaNcHeZ v 08 bře 2010 00:04

no já si dám dabovanou verzi až zítra ale dneska sem zahlédl upoutávku a bojím se bojím
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod Orange v 08 bře 2010 00:43

Tak máme za sebou první dabovaný díl... no... asi takhle (známkování jako ve škole):

Dr. Gillian Foster: 1 (nemám co vytknout)
Ria Torres: 2
Eli Loker: 3
Dr. Cal Lightman: 4 (Roth má takovej hrubší hlas, až autoritativní. Naopak Hlavicův je moc jemnej, měkkej... Prostě tahle volba nedopadla dobře. Možná Martin Stránský by se k němu hodil víc).
Orange

Příspěvekod SaNcHeZ v 08 bře 2010 22:45

Tak ten dabing je slabší průměr. Ovšem u Cala mám problém, snaží se Hlavica co to jde ale chybí tam ten nádech co tomu Tim dává, nemůžu si pomoct. Ovšem pro originálu neznalé to jako začáteční bod stačí
Obrázek
SaNcHeZ

Příspěvekod Snape007 v 22 bře 2010 11:57

Můžu tu říct svůj názor na dabing Tima Rotha ?
A nemyslete si, že jsem pořád jen posedlá Snapem :D ... neznám hlas Tima Rotha , podotýkám...
Já osobně miluju hlas Aleše Procházky ... dostatečně sarkastický, dostatečně podmanivý a umí i sexy... když chce :lol:
což takhle on jako dabér Tima Rotha ?
I believe in love surviving death into eternity
Jestliže v ráji nejsou psi, potom chci po smrti jít tam, kam odešli oni.
Snape007

Příspěvekod Orange v 22 bře 2010 12:05

Snape007 píše:Můžu tu říct svůj názor na dabing Tima Rotha ?
A nemyslete si, že jsem pořád jen posedlá Snapem :D ... neznám hlas Tima Rotha , podotýkám...
Já osobně miluju hlas Aleše Procházky ... dostatečně sarkastický, dostatečně podmanivý a umí i sexy... když chce :lol:
což takhle on jako dabér Tima Rotha ?

Aleš Procházka má sice příjemnej hlas... takovej... podmanivej... já osobně ho mám ráda... ale k Rothovi mi nesedí. Nevím, jak to přesně vyjádřit, ale k němu se mi hodí hrubší, zastřený hlas - nějaký takový, ze kterýho jde strach když ho zvýší (třeba v hádce... nebo i normálně) - snad mi rozumíš :D
Orange

Příspěvekod Snape007 v 22 bře 2010 16:09

tak tam mě napadá jeden takovej ... daboval třebas ve Hvězdném prachu Lorda Septima , ale zaboha nevím jak se onen dotyčný jmenuje 8-)
I believe in love surviving death into eternity
Jestliže v ráji nejsou psi, potom chci po smrti jít tam, kam odešli oni.
Snape007

Další

Zpět na Všeobecná diskuze